Tokaji séta ajándék utalvány

1.000Ft5.000Ft

Tokaji séta ajándék utalvány

Ha nincs tárgyi ajándékötleted, ajándékozz sétát születésnapra, anyák napjára, karácsonyra, nyaralásra! Itt a lehetőség, hogy valami egyedi élményt adj a szeretteidnek, barátaidnak.

Az utalvány beváltható az egyéni, kóstolós, vagy kóstoló nélküli sétákra és a közösségépítő sétákra is.

Cikkszám: N/A Kategória:

Leírás

Tokaji séta ajándék utalvány

Ha nincs tárgyi ajándékötleted, ajándékozz sétát születésnapra, anyák napjára, karácsonyra, nyaralásra, nászajándékba vagy bármilyen alkalomra! Itt a lehetőség, hogy valami egyedi élményt adj a szeretteidnek, barátaidnak, kollégáidnak.

Egyéni vendégeknek remek választás lehet egy borkóstolós séta, vagy ha a nagyobb családot, rokonságot, esetleg a céges kollektívát ajándékoznád meg, akkor Közösségépítő sétáink  közül célszerűbb választani. 

Az utalványok szabadon felhasználhatóak a Tokaji séta által szervezett bármely  magyar nyelvű városismereti sétára az ajándékutalvány értékhatáráig.

Szívesen készítek egyedi, névre szóló ajándékutalványt is, amelyet elküldhetek a megajándékozni kívánt személy e-mail címére, vagy magyarországi postai címére elsőbbségi, ajánlott küldeményként is. Az egyedi ajándékutalvány megrendeléséhez, kérlek vedd fel velem a kapcsolatot.

Az utalványok érvényességi ideje 2022. december 31.

Bővebb információ a felhasználásról az Általános Szerződési feltételekben olvasható.

További információk

Érték

1000, 2000, 3000, 5000