Borkóstolós séta

590Ft25.990Ft

Borkóstolós séta

Tokajban járni és bort nem kóstolni olyan, mint Rómába menni és a pápát nem látni, tartja a mondás. Rendhagyó módon, ezt a sétát a borkóstolóval és a pincesétával kezdjük, majd megismerjük Tokaj nevezetesebb épületeit, a városhoz és Tokaj-Hegyaljához köthető fontosabb történelmi személyeket.  

Törlés
Cikkszám: N/A Kategória:

Leírás

Borkóstolós séta

Tokajban járni és bort nem kóstolni olyan, mint Rómába menni és a pápát nem látni, tartja a mondás. Megismerjük Tokaj nevezetesebb épületeit, a városhoz és Tokaj-Hegyaljához köthető fontosabb történelmi személyeket, majd megpihenünk egy 6 tételes borkóstolóval és pincesétával fejezzük be a programot.  Felár ellenében borkorcsolya kérhető.

A program időtartama: kb. 3 óra Sétatáv: kb. 1.5 km Minimális létszám: 4 fő Találkozási pont: a Tourinform iroda előtt (Serház u. 1.). A szallas.hu kuponnal rendelkezőknek 10% kedvezmény a felnőtt sétajegy árából. (A kupon visszavonásig érvényes, ajándékutalvány vásárlására nem vonatkozik.) 10 főnél nagyobb csoport esetén kérjen egyedi árajánlatot! A pincében állandóan 12 °C fok van, megfelelő ruházat javasolt! gyerekbarát    

További információk

Korosztály

Családi jegy (2 felnőtt, 2 gyerek / 6-18 év /), Diák (18 év alatt), Gyermek (6 év alatt), Felnőtt

Ital

Borkóstoló, Kávé vagy szörp

Étel

Kóstoló nélkül, Sajttál, Sonkás-sajtos borkorcsolya

Időpont

2021.12.11. – 13:30

Érdekelhetnek még…