Hűségprogram: pecsétgyűjtő album

A sétára való regisztrációkor eldöntheted, hogy igényelsz-e pecsétgyűjtő lapot. A pecsétgyűjtő lap 5 db sétamezőt és egy sorszámozott, adatkérő részt (név, e-mail cím, postacím, telefonszám; választott nyeremény) tartalmaz. Te döntesz, melyik sétára jelentkezel, azaz mikor szeretnéd begyűjteni a pecsétet. Az első séta megkezdése előtt a sétavezető lepecsételi, dátumozza és aláírja a sétamezőt, majd átadja a sétálónak (Neked, vagy annak, akinek átadtad a pecsétgyűjtőt, hogy az élmény az övé legyen, de a pecsét a tiéd). A többi séta pecsétje a séta előtt, a pecsétgyűjtő bemutatása után kérhető. Ha az összes sétamezőn van pecsét, az album tulajdonosa (aki elsőként pecsételtetett az albumba) beválthatja pecsétgyűjtő lapját és választhat egy nyereményt.

VÁLASZTHATÓ NYEREMÉNYEK:
– ajándékcsomag, tárgynyeremény;
– 10% kedvezmény ajándékutalvány vásárlásának végösszegéből.

A BEVÁLTÁS MENETE:
Az utolsó pecsét megszerzését követően, a séta végén a sétáló átadja a sétavezetőnek a kitöltött adatkérő részt tartalmazó pecsétgyűjtőt (név, e-mail cím, postacím, telefonszám; választott nyeremény).
A sétavezető az adatkérő részt leválasztja a pecsétgyűjtőről.
A sétavezető átadja a választott nyereményt (ajándékcsomag, tárgy nyeremény vagy elismervény a 10% kedvezmény ajándékutalvány vásárlása esetén).
Ha a sétáló a kedvezményes ajándékutalványt választotta, a sétavezető a megadott elérhetőségein felveszi vele a kapcsolatot a sétát követő 3 munkanapon belül.
A leadott pecsétgyűjtő lapok az év végén sorsoláson vesznek részt. A pecsétgyűjtés időtartama 2020. március 1.- 2020. december 10. A pecsétgyűjtő bárkire szabadon átruházható, így hamarabb össze lehet gyűjteni a szükséges pecséteket. Ha az adott pecsétgyűjtőt kisorsolják, a szervező azzal a személlyel veszi fel a kapcsolatot, akinek az első séta alkalmával a pecsétgyűjtőt kiadta. A sétaszervező az adatokat csak a játék ideje alatt tárolja.
Az adatkezelés nyilvántartási száma: NAIH-144213/2018