Kávés-csokis séta

2.000Ft20.000Ft

Kávés-csokis séta

Kávéfüggők és Gombóc Artúrok figyelem!

Programunkat egy felpörgető kávékóstolóval indítjuk, egy újhullámos kávépörkölő manufaktúrában, ahol mindenki elkészítheti kávéját a saját szájíze szerint.

Ezután, rövid, de tartalmas városnéző séta következik Tokaj főterén és a környező utcákban.

A kávés-csokis séta végén a Világörökségi Bormúzeumban Gombóc Artúr helyett mi kóstolunk finom csoki desszertet és drazsékat.

A pocakunk mellett az agyunk is jól lakik a kávéról, csokoládéról, épületekről, történelemről szóló sok-sok érdekes infóval.

Cikkszám: N/A Kategória:

Leírás

Kávés-csokis séta

Kávéfüggők és Gombóc Artúrok figyelem!

Programunkat egy felpörgető kávékóstolóval indítjuk, egy új hullámos kávépörkölő manufaktúrában, ahol mindenki elkészítheti kávéját a saját szájíze szerint.

Ezután, rövid, de tartalmas városnéző séta következik Tokaj főterén és a környező utcákban. A kávés-csokis séta végén a Világörökségi Bormúzeumban Gombóc Artúr helyett mi kóstolunk finom desszertet és drazsékat. A pocakunk mellett az agyunk is jól lakik a kávéról, csokoládéról, épületekről, történelemről szóló sok-sok érdekes infóval.

A program időtartama: kb. 3 óra
Sétatáv: kb. 1 km
Minimális létszám: min. 10 fő
Találkozási pont: a Tourinform iroda előtt (Serház u. 1.)

A program forró csokival is kérhető.

Az ár tartalmazza a kávét /forró csokit és a sütit, a barista útmutatását a kávékészítés során, a vezetett városnéző sétát, a vezetett csoki kóstolót és a múzeumi belépőjegyet. Figyelem! A megrendelt és visszaigazolt létszámot (kóstolókat) minden esetben ki kell fizetni.

 

akadálymentes  gyerekbarát

További információk

Korosztály

Családi jegy (2 felnőtt, 2 gyerek / 6-18 év /), Diák (18 év alatt), Gyermek (6 év alatt), Felnőtt

Időpont

2022.10.15. – 10:00

Érdekelhetnek még…