Köszönöm még egyszer a mai séta lehetőségét és a csodálatos kalauzolást !
Melinda, Bodrogkisfalud, 2019. március

Köszönöm az értékes városnéző sétát.

Dezső, Nyíregyháza, 2019. március

Nagyon nagy élmény volt a mai nap.
Köszönöm.

Kata, Érd / Tokaj, 2019. március

Tokajtól Sátoraljaújhelyig három napon át élvezhettük Márta vezetését. Nagy tudással és rengeteg humorral sok információt kaptunk olyan formába öntve, hogy nem aludtunk el a buszon, sőt sok ismeretet szereztünk. Köszönjük!

Nyitott Baráti Kör, Budapest, 2018. szeptember

Köszönöm a mai élményeket, nagyon jó volt.

Gabi, Tokaj, 2019. március

Köszönjük még egyszer az érdekes sétát.

Tamás, Budapest, 2018. augusztus

Köszönöm munkáját, mely által többet láthattunk, tudhattunk meg Tokaj városáról!

Margit, Kiskunfélegyháza, 2018. augusztus

Kedves Marta,

Nagyon elveztuk a Tokaji Setat.
Koszonjuk a reszletes es tartalmas informaciot amivel most gazdagodtunk.
Szivesen ajalni fogjuk Australian baratainknak es rokonainknak is.
Sok szeretettel gondolunk rad es sok sikert kivanunk neked!

28/08/ 2018.

Marica , Kathleen  Melbourne, Australia es Zsuzsa, Eger

Mártival 2017. augusztusában dolgozott együtt irodánk. A Debreceni Egyetemre látogató konferencia résztvevőknek szerveztünk egynapos utazást Tokajba, ahol ő volt az idegenvezető. Mind a szervezési fázisban, mind a program alatt végig nagyon segítőkész, rugalmas volt. Szakmai tudása, Tokaj és környékének helytörténeti, művészeti ismerete, valamint nyelvtudása is maximálisan hozzájárult ahhoz, hogy egy nagyon gazdag, látványos és emlékezetes programot tudjunk szervezni hazánkba látogató vendégeink számára.

OTP Travel – SILVER Utazási Iroda, Debrecen

Köszönöm a templomnéző “sétát”. Ez több volt mint egyszerű séta, egyúttal szakszerű helyismereti-helytörténeti ismeret átadás. Azoknak is lehet jó programot csinálni, akik nem a bor miatt mennek Tokajba. Színvonalas, felkészült idegenvezetésben volt részünk. Számomra külön meglepetés volt a “kis” zsinagógában lehetővé tett látogatás, szíves fogadtatás.

Mihály, Nyíregyháza

2017 augusztusában Márti külföldi nyugdíjas katonacsaládok részére szervezett három napos program angol nyelvű idegenvezetését vállalta el. Igényes felkészültsége, mindenre kiterjedő figyelme és megnyerő egyénisége hozzájárult ahhoz, hogy a csoport egy szép kirándulás emlékével térjen haza. Külön kiemelném a pontosságát, az előzetes megbeszéltek korrekt kezelését és amit legalább ilyen fontosnak gondolok, pozitív attitűdjét és humorérzékét.

 Józsáék, Budapest

Tokaj és környéke látnivalóit (Sárospatak, Sátoraljaújhely, Széphalom stb.) Márta idegenvezetésével ismerte meg több csoportunk is. Széleskörű tudása, alapossága, figyelmessége, kedvessége és az általa bemutatott sok-sok látnivaló mindannyiunkat lenyűgözött. Ha igazán jó idegenvezetőt keres ezen a tájon, őszinte szívvel tudom Őt ajánlani.

Ibolya, Körmend

Sétának indult, kulturális időutazás lett belőle. Tokaj nem csak a borról szól, ezt Márti úgy mesélte el, hogy ott éreztem magam a kis boltokban, a szekereken, a színpadon, mindenhol. Köszönöm!

Erika, Kistarcsa